Trosor mm

LÄS ALLTID PÅ INNAN KONTAKT. KONTAKTA MIG INTE OM DU INGET SKA KÖPA. TACK. ONLINE 08-23 DAGLIGEN

JAG LÄGGER NER MIN VERKSAMHET NÄR SOM HELST NU, PASSA PÅ ATT KÖPA DET DU VILL HA REDAN NU! INGET DATUM ÄR SATT ELLER KOMMER ATT BLI SATT, DET KAN LIKVÄL SKE IMORGON.

Jag har nu slutat helt och hållet med webcamshower, livebilder/klipp samt skräddarsytt. Det som finns kvar är att jag ser på när du runkar (videosamtal) videos, tele6, sexchatt, snapchat/bilder, trosor och dickrating. Tjat om undantag leder alltid till avgift och blockering. Missa inte att jag varje dag har en DAGENS DEAL (klicka). Frågor om varför jag ska sluta, samt att det är tråkigt osv undanbedes, det är min ensak, inte din. SKRIV ENDAST VID KÖP SÅ SLIPPER JAG BLI STÖRD I ONÖDAN, TACK 😊 Var också medveten om mina regler (klicka KONTAKT, REGLER & BETALMETOD).


Trosor, säljer snart slut!!

Köpa mina använda trosor! Jag har dem på mig minst 24 h samt kommer i dem innan dem postas till dig. Trosorna försluts i en plastpåse och skickas sedan i ett vanligt vitt kuvert. 

PRIS PER TROSA: 300:- 

Inklusive 2 st bilder 


Sexleksaker, säljer snart slut!!

Nu säljer jag ut mina sexleksaker. Vissa leksaker har jag använt i färdiga videos som jag kommer skicka med utan extra kostnad. 


Strumpor

PRIS FÖR ETT PAR STRUMPOR: 150:-

Inklusive 3 st bilder 


Nylonstrumpbyxor

PRIS FÖR ETT PAR: 150:-

Inklusive 3 st bilder