Kontakt, regler, betalmetod

Var god läs på innan kontakt med mig så bör inga missuppfattningar uppstå, tack

Kontaktinfo

ONLINE 08-23, dagligen

OBS!! Kontakta mig inte om du inget ska köpa, det tar bara onödig tid från mig

KIK: zarazwed
E-MAIL: zarazwed@gmail.com
SKYPE: kontakta mig på email eller kik för adress
SNAPCHAT: zarazwed. Tänk på att snap inte visar notiser när du addar mig, utan jag måste aktivt gå in i appen för att se det. Har du en brådskande beställning gör du därför klockas i att skriva till mig på mail eller kik först. Efter att du är tillagd utav mig på snap då går det givetvis med direktbeställningar.

Betalmetod

-Swish
-Banköverföring
-Visa/mastercard

Undantagsfall
-Paysafecard
-Gogift presentkort
Observera att dessa betalningar kan dröja då jag först måste använda paysafekoden innan du får det du beställt samt att GoGift ibland dröjer med att komma fram

PAYPAL ÄR FÖBJUDET DÅ DET STRIDER MOT PAYPALS POLICY ATT ANVÄNDA DEM FÖR EROTIK. Du kan få kontot nerstängt utan utbetalning.

Betalningen måste vara inne hos min innan jag levererar. Har du en annan bank än mig får du avvakta till nästa bankdag. Jag accepterar inga andra metoder än dem ovan. Var god respektera. 

Regler

Jag ses inte irl

Jag träffas inte irl, inte under några som helst omständigheter. Var god och respektera detta. Det kommer inte att ändras i framtiden heller. Jag är webcammodell och håller mig enbart till det. Detta innebär givetvis också att jag inte vill filma med dig. Efterfrågas detta ändå kommer jag att markera dig som oseriös/blockad. scrolla ner för mer info.

Att tjata om webcamshow fast jag slutat

Trots att jag är tydlig med att jag slutat helt och hållet med webcamshower och att jag ENDAST ser på när du runkar och inte gör någon show själv, så får jag ändå flera meddelanden varje dag om jag ändå inte kan göra undantag osv. Detta tycker jag är väldigt tråkigt, störande och respektlöst då jag vill kunna ha kvar alternativet att jag ändå ser på för de kunder som faktiskt vill ha den typ utav tjänst. Jag känner nästan att jag snart måste sluta med det också enbart för att slippa bli tjatad på att göra fler saker. Jag är också tydligt med att jag inte vill bli störd i onödan och att man endast ska skriva vid köp. Detta skapar stor irritation hos mig och jag känner mig inte respekterad. Jag kom därför på "lösningen" för er kunder som inte kan respektera att jag endast ser på och ändå puschar om mer att jag kommer säga okej, jag gör undantag, tar emot betalning och sedan inte levererar som en avgift för att du inte visar respekt och ändå tar min tid när jag är tydlig med vad som gäller. Det är jätte tråkigt att jag ska behöva gå den vägen då jag alltid varit seriös och ärlig, men det blir tyvärr så när vissa kunder ändå inte förstår och går emot det jag skriver. Så för ditt eget bästa- skriv inte och pusha mig om du inte vill åka på avgiften. Tack.

Skriva utan att köpa, lägga beställning utan att betala eller avboka

Att skriva och ta upp min tid utan att köpa något (gäller såklart inte om du har specifika frågor om något jag erbjuder som inte redan står på hemsidan, men att komma och gratischatta eller bara skriva hej hur är läget utan att köpa något är inte okej). Gör du detta tillkommer 100:- avgift om du inte köper något inom 30 min. Gäller såklart även om du lägger en beställning utan att avboka eller betala inom 30 min. Respektera att jag inte vill bli störd i onödan. Du ska också vara medveten om att jag jobbar 08-23, inte tidigare och inte senare. Skriver du därför på natten förväntar jag mig att du dagen efter köper något. 

Denna regel har tillkommit då jag konstant blir avbruten med massa pling som inte leder till köp samt spenderar allt för mycket tid på att vänta på kunder som aldrig betalar och som inte meddelar mig att dem fått förhinder/inte längre vill ha det dem beställt. Det är ditt ansvar att du är ledig samt kan betala när du lagt din beställning.

Jag har också rätt att blocka en person eller markera den som oseriös, se nedan för andra villkor. 

Avslutad show/tele6 etc. innan tiden är slut

Om du väljer att avsluta camshowen innan tiden är slut går det INTE att få en längre show eller pengar tillbaka för den missade tiden. Jag kör alltid min show tiden ut och har du sprutat tidigare än så eller väljer att avsluta utav annan anledning tar jag ej på mig ansvaret för detta. Om din uppkoppling är dålig, om ditt batteri på mobilen eller datorn tar slut eller liknande, då går det givetvis att fortsätta showen direkt efter, men max 30 min senare. Det är ditt ansvar att du har ett fungerande nät och tillräckligt med batteri på din mobil/dator. Det går alltså inte heller att köpa en 10 min show och njuta utav 5 min dagen du köper showen och fortsätta med de resterande 5 minutrarna en vecka efteråt.
Om mitt internet, datorn eller cam krånglar kommer du givetvis att bli kompenserad för detta.

Prutning oacceptabelt

De priser som står är de priser som gäller, det går inte att pruta ner dem. Prutning skapar bara dålig stämning hos mig och kan leda till att du blir blockad. Passar inte priset dig eller om du för tillfället inte har pengar, var god återkom när du kan betala fullpris. Alla mina priser är inklusive 25% moms + att jag skattar utöver det

Tillgodo/innestående


Betalar du för en tjänst men får förhinder efter betalning har du det du köpt innestående i max 1 vecka.

Observera att jag inte gör några återbetalningar.

God attityd

En god attityd och respekt är grunden för att jag ska bemöta dig väl. Jag bemöter alltid dig på samma sätt som du bemöter mig. Jag är alltid trevlig och tillmötesgående mot mina kunder, men märker jag att du inte ligger på samma plan som mig i bemötandet kommer jag inte att lägga ner mer tid på dig. Jag har rätten att blocka de personer som jag inte vill prata med. 

Rätten att avbryta pågående ärende

Känner jag mig obekväm med dig under pågående show, tele6, sexchatt etc. har jag rätt att avbryta utan att ge återbetalning. Tänk därför på hur du uppför dig. 

Verifikation

En verifikation kostar 10 kr som jag sedan drar av från priset om du köper. Detta pg.a att undvika oseriösa kunder som bara är nyfikna på att få en gratis titt och inget annat. Jag verifierar i samband med köp, jag vill alltså veta vad du ska ha innan så att jag kan leverera direkt efter. Jag visar mig inte först och mottar din fulla beställning efter två dagar. Kan du inte respektera detta var god och ta inte min tid i onödan, tack. Det är inte mitt jobb att övertala dig som kund om att jag är äkta.

Copyright

Jag har copyright på allt mitt material, vilket innebär att det är strikt förbjudet att sprida mitt material. Det du köper är endast till för privatbruk. Allt spritt material som jag hittar på andra sidor, kopiering utav mina bilder mm, polisanmäls på direkten.

Har du blivit stämplad som oseriös/blockad?

Anser jag att du inte uppfört dig korrekt (dålig attityd, respektlös, drar ut på chattande utan att köpa något, försöker att pressa mina priser, eller bara är allmänt jobbig, störande och påfrestande) får du stämpeln oseriös/blockad. Detta innebär att du får en avgift på 300:- nästa gång om du ska köpa. Upprepar du ditt dåliga beteende kommer avgiften stiga med 300:- för varje gång. Väljer du ändå att betala mig för mitt material utan att du även betalar din avgift erhåller jag mig rätten att behålla dina pengar utan ett leverera det du beställt tills dess att du betalat din avgift. 

Du får även avgift om du efterfrågar träff.

Har du betalat men inte uppför dig efter det erhåller jag mig rätten att behålla pengarna utan återvetalning. All min tid kostar.

Denna regler har fått tillkomma då det tyvärr finns väldigt många tråkiga människor där ute och jag vill hålla en god atmosfär i mitt företag. Kan du inte acceptera mina regler vad god kontakt inte mig. Tack!