Videosamtal

LÄS ALLTID PÅ INNAN KONTAKT. KONTAKTA MIG INTE OM DU INGET SKA KÖPA. TACK. ONLINE 08-23 DAGLIGEN

JAG LÄGGER NER MIN VERKSAMHET NÄR SOM HELST NU, PASSA PÅ ATT KÖPA DET DU VILL HA REDAN NU! INGET DATUM ÄR SATT ELLER KOMMER ATT BLI SATT, DET KAN LIKVÄL SKE IMORGON.

Jag har nu slutat helt och hållet med webcamshower, livebilder/klipp samt skräddarsytt. Det som finns kvar är att jag ser på när du runkar (videosamtal) videos, tele6, sexchatt, snapchat/bilder, trosor och dickrating. Tjat om undantag leder alltid till avgift och blockering. Missa inte att jag varje dag har en DAGENS DEAL (klicka). Frågor om varför jag ska sluta, samt att det är tråkigt osv undanbedes, det är min ensak, inte din. SKRIV ENDAST VID KÖP SÅ SLIPPER JAG BLI STÖRD I ONÖDAN, TACK 😊 Var också medveten om mina regler (klicka KONTAKT, REGLER & BETALMETOD).

1. Välj minuter

2. Välj med eller utan tillägg


Jag ser på när du runkar. Jag gör ingen show. Jag är påklädd. Inga undantag*

3 min 100:-
5 min 150:-
7 min 200:-
10 min 250:-
12 min 350:-
15 min 500:- 

Tillägg

1. JOI (runkinstruktioner) med nedräkning, 100:- extra
2. CEI (cum eating instructions), 100:- extra
3. Förnedring (jag förnedrar dig verbalt), 100:- extra
4. Rollspel (du väljer rollspel), 100:- extra

Jag gör inte

-Dominans
-Dickrating görs ENDAST i SEXCHATT eller DICKRATING

*Heads up!

Trots att jag är tydlig med att jag slutat helt och hållet med webcamshower och att jag ENDAST ser på när du runkar och inte gör någon show själv, så får jag ändå flera meddelanden varje dag om jag inte kan göra undantag osv. Detta tycker jag är väldigt tråkigt, störande och respektlöst då jag vill kunna ha kvar alternativet att jag ser på för de kunder som faktiskt vill ha den typ utav tjänst. Jag känner nästan att jag snart måste sluta med det också enbart för att slippa bli tjatad på att göra fler saker. Jag är också tydligt med att jag inte vill bli störd i onödan och att man endast ska skriva vid köp. Detta skapar stor irritation hos mig och jag känner mig inte respekterad. Jag kom därför på "lösningen" för er kunder som inte kan respektera att jag endast ser på och ändå puschar om mer att jag kommer säga okej, jag gör undantag, tar emot betalning och sedan inte levererar som en avgift för att du inte visar respekt och ändå tar min tid när jag är tydlig med vad som gäller. Det är jättetråkigt att jag ska behöva gå den vägen då jag alltid varit seriös och ärlig, men det blir tyvärr så när vissa kunder ändå inte förstår och går emot det jag skriver. Så för ditt eget bästa- skriv inte och pusha mig om du inte vill åka på avgiften. Tack.